MENÜ

 

A saját tó varázsa

A víz látványának varázsára nem könnyű magyarázatot adni, de mindenki tudja, milyen felemelő, ugyanakkor megnyugtató érzés megpihenni rövidebb hosszabb ideig egy tó partján. A tó, a víz, a halak a növények közelebb hozzák a természetet. Békák, gőték, szitakötők garmadája költözhet a tavunk partjára, azon túl, hogy a tavunk gyönyörködtet is, és számos kellemes tulajdonságát élvezhetjük a nyári hónapok alatt.

A saját tó kialakítása már elérhető bármely kerttulajdonos számára, amennyiben hajlandó áldozni rá egy kis pénzt, helyet és időt. A fent említett előnyök abban az esetben valósulnak meg, ha a tavunkat jól építettük meg, és helyesen telepítettük be. Nem szép látvány egy zavaros, zöld víztükör, melynek partját felverte a gaz, és ellepik a szúnyogok. Ezek általában két okra vezethetők vissza. Egyik a nem szakszerű építés a másik a fenntartási munkák elhanyagolása.

Ha nem kíván elmélyülni a tóépítés rejtelmeiben, mindenképpen kérje, szakember tanácsát illetve bízza a kivitelezést már gyakorlott építőre.

 

Hírek

 • Kerttervezés
  2014-03-09 18:49:53

  TERVEZTESSEN

  KERTET VELÜNK!

 • Tavasz!!!!
  2014-02-27 14:57:09

  Lassan közeledik a tavasz!

  Szép, rendezett,  

  virágzó kertet szeretne?

  Hívjon bizalommal!

   

Asztali nézet